Podium Bredius zoekt: Podium Bredius - onderhoudswerk eigen gebouw / klussen

Taakomschrijving

Het gebouw en de inventaris van Podium Bredius aan de Burg. H.G. Van Kempensingel 31 in Woerden is in eigen beheer en vraagt doorlopend om (klein) onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Wil jij ons daarbij komen helpen?

Wij vragen

Jongens, meisjes, mannen of vrouwen, in de leeftijd 18-100 jaar, die handig zijn en 1 x per week op donderdagochtend samen met onze voorzitter allerhande voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden willen uitvoeren. Heb je zin in deze uitdaging, neem dan even contact op, of kom op donderdagochtend gewoon even langs om te kijken!

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Meedoen met een ontzettend leuke maatschappelijke organisatie die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Momenteel zijn er 15 vrijwilligers in de leeftijd van 20 tot 65 jaar actief. Samen doen wij ons best om een voor Woerden unieke plek in stand te houden en zelf of met Woerdenaren of Woerdense organisaties leuke activiteiten te organiseren. Ook voor diverse andere functies of vragen kun je contact met ons opnemen, er is voldoende te doen! Doe je mee?

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Onderhoud, klussen, techniek
Publicatiedatum: vr 14 feb 2020

Verloopdatum: do 30 apr 2020

Vacature delen

Over Podium Bredius

Podium Bredius exploiteert een bar in Woerden en biedt Woerdenaren en Woerdensense organisaties de mogelijkheid om hier (podium)activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en ontspanning te organiseren in samenwerking met de eigen vaste vrijwilligersgroep.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Podium Bredius.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden