Stichting Kerngroep Bredius zoekt: Bestuurslid

Taakomschrijving

Samen met de andere bestuursleden strijden tegen aantasting van de groene gebieden rond landgoed Bredius en streven naar een mooie inrichting van het Centrumgebied van het landgoed

Wij vragen

Iemand die zich sterk wil maken voor behoud en versterking van landgoed Bredius.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Een leuke groep bestuursleden. Soms zijn er pittige discussies, maar er is ook veel ruimte voor humor en persoonlijke verhalen.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Info, advies, belangenbehartiging
Publicatiedatum: di 18 jun 2019

Verloopdatum: ma 30 dec 2019

Vacature delen

Over Stichting Kerngroep Bredius

De Kerngroep Bredius is een stichting met als doel: het behouden en versterken van landgoed Batestein (landgoed Bredius) in Woerden.
In dit streven worden wij gesteund door meer dan driehonderd donateurs en sympathisanten. In 1973 voorkwam de toen pas opgerichte Kerngroep Bredius de bouw van bungalows in het landgoed Batestein, het huidige landgoed Bredius. Daarna heeft de Kerngroep zich nog vele malen ingezet tegen bebouwing in en om het park en voor herstel van de boerderij: Hofstede Batestein.

Op initiatief van de Kerngroep ontstond Stichting Landgoed Bredius, dat sinds 2015 het beheer voert over het landgoed. Onze rol in dit initiatief is die van actieve partner en geweten/waakhond. Door onze geschiedenis en ervaring en door onze contacten zijn wij alert op de bedreigingen van het landgoed.

Voor informatie kunt u terecht bij de secretaris K. van Hoeij

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Stichting Kerngroep Bredius.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden