Stichting Landgoed Bredius zoekt: Evenementen medewerker

Taakomschrijving

Het komt regelmatig voor, dat individuele mensen en organisaties een activiteit in de open lucht op het landgoed willen organiseren, bijvoorbeeld een picknick, een actie voor een goed doel, of een sportdag.
De werkzaamheden:
• Het telefonisch en per e mail reageren op voorstellen voor evenementen op basis van het beleid dat Stichting Landgoed Bredius hiervoor heeft opgesteld;
• Het maken van afspraken met mensen en organisaties, die een evenement op het landgoed organiseren, toezien op het nakomen hiervan en controle van het terrein na afloop van het evenement;
• Het bestuur van de stichting informeren over de evenementen, die op het landgoed plaats vinden, indien nodig overleg over toestemming, uitvoering en faciliteiten;
• Contact houden met de gemeente over de jaarlijkse evenementenkalender en (eventuele) verzoeken van de gemeente voor het organiseren van evenementen op het landgoed Bredius.

Wij vragen

Stichting Landgoed Bredius zoekt een vrijwilliger, die deze mensen en organisaties informeert over wat er mogelijk is en hen adviseert over de beste plekken op het landgoed om hun activiteit uit te voeren. Iemand die toeziet op het nakomen van de gemaakte afspraken en die voor het landgoed Bredius de contactpersoon naar de gemeente is voor evenementen.
Iemand met overzicht, die vriendelijk en duidelijk kan communiceren.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Stichting Landgoed Bredius biedt werk in een mooie groene omgeving. Bij het inwerken wordt u geïnformeerd over de waardevolle en de kwetsbare onderdelen van het landgoed. Er is ondersteuning en er is samenwerking of afstemming met andere vrijwilligers op het Landgoed.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Dieren, natuur, milieu
Publicatiedatum: di 16 apr 2019

Verloopdatum: di 31 dec 2019

Vacature delen

Over Stichting Landgoed Bredius

Stichting Landgoed Bredius is sinds 2015 de beheerder van landgoed Bredius. Het oogmerk van de stichting is duurzaam beheer en versterking van de recreatieve-, educatieve-, cultuurhistorische- en natuurwaarden van het landgoed.

Het beleidsplan van de stichting staat op www.landgoedbredius.nl

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Stichting Landgoed Bredius.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden