Landschap Erfgoed Utrecht zoekt: Vrijwilligers gezocht voor drie Klompenpaden in Woerden

Taakomschrijving

Taken

De vrijwilligers controleren per toerbeurt van de klompenpaden de route minimaal 1x per maand.
Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je circa 4 keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Wij vragen

Het Graveslootpad, Houtdijkenpad en Teylingenpad te Woerden worden al een aantal jaren met vreugde bewandeld, maar er zijn nieuwe vrijwilligers nodig om dit wandelplezier te behouden.
Voor deze drie Klompenpaden in het buitengebied van Woerden zoekt Landschap Erfgoed Utrecht enthousiaste vrijwilligers uit de omgeving met hart voor wandelen.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Op 27 augustus van 20.00 tot 21.30 uur tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we er alles over. Deze bijeenkomst vindt plaats op Cornelis Troostlaan 64, Woerden.

Aanmelden voor de informatieavond en/of het vrijwilligerswerk op dit Klompenpad kan bij Hélène Hine, via vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Dieren, natuur, milieu
Publicatiedatum: vr 2 aug 2019

Verloopdatum: di 31 dec 2019

Vacature delen

Over Landschap Erfgoed Utrecht

Landschap Erfgoed Utrecht wil mensen de waarde van het landschap en het erfgoed laten ervaren. Dat doen we door met kenners, liefhebbers en doeners betekenis te geven aan zaken die het waard zijn om te behouden.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Landschap Erfgoed Utrecht.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden