VVV Woerden, in het Kaaspakhuis zoekt: Ambassadeurs VVV Woerden/Kaaspakhuis

Taakomschrijving

VVV Woerden - Kaaspakhuis
De VVV Woerden in het Kaaspakhuis is het informatiepunt van Woerden waar bezoekers gastvrij worden ontvangen en geïnformeerd over de leukste uitjes in Woerden. Bezoekers kunnen terecht voor informatie over de leukste hotspots, fiets- en wandelroutes, souvenirs, kaas-cadeaus en een bezoek aan het Kaaspakhuis.
Het Kaaspakhuis is de plek waar alles op het gebied van kaas samenkomt. Leren, kijken, proeven en meer! Het jaren ’30 pand aan de Emmakade is geheel gerenoveerd en biedt een kijkje in de keuken van het kaasmaken.
Bezoekers kunnen hier terecht voor rondleidingen, kaasproeverijen en workshops kaasmaken.
Voor de VVV winkel in het Kaaspakhuis zijn we op zoek naar een gastvrije ambassadeur die de bezoekers
ontvangt, informeert en producten in de winkel verkoopt. Je bent in samenwerking met de coördinator en collega’s verantwoordelijk voor de toeristisch-recreatieve functie van het Kaaspakhuis. Het gaat hier om een vrijwilligersfunctie.

Taken
De gastvrouw/gastheer is hét gezicht van het Kaaspakhuis. De bedoeling is dat bezoekers het kaaspakhuis verlaten met het gevoel dat zij gastvrij zijn ontvangen en een memorabele beleving hebben gehad. We vragen dus een zeer klantvriendelijke en communicatieve instelling van vrijwilligers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Taken zijn onder andere:
➢ Het gastvrij ontvangen en informeren van bezoekers (ook groepen).
➢ Het inplannen van rondleidingen, vergaderingen, workshops en proeverijen.
➢ Rondleidingen door het kaaspakhuis (na cursus).
➢ Het verkopen van producten, souvenirs en arrangementen.
➢ Je denkt mee over toeristisch-recreatieve zaken, zoals de inrichting van de VVV winkel, het
ontwikkelen en verkopen van arrangementen en voorkomende zaken.
➢ Netjes houden van de VVV en experience ruimte.

Dagen en tijden
De ambassadeur werkt minimaal 2 dagdelen of een hele dag per week van 3,5 uur per dagdeel

Wij vragen

Wat zoeken wij?
Je bent representatief en communicatief vaardig in Nederlands en bij voorkeur in de Engelse of Duitse taal. Je hebt kennis of affiniteit met toerisme. Je kunt zelfstandig werken, plannen en organiseren, en vindt het leuk om rondleidingen in het Kaapakhuis aan de bezoekers te geven.
Je hebt kennis van Word en Excel en kunt omgaan met internet en mail.

Dagen en tijden
Je werkt minimaal 2 dagdelen of een hele dag per week van 3,5 uur per dagdeel/7 uur per dag. Werkdagen zijn in overleg, maar wij zoeken nu voornamelijk inzet voor maandag, vrijdag en roulerend op de zaterdagen. Incidenteel komt bezetting voor op een zondag en een avond als er een aanvraag voor een groep is.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Wat krijg ik ervoor terug?
Een nieuwe, moderne en gezellige werksfeer met meerdere collega’s en een interessant contact met bezoekers en toeristen van het Kaaspakhuis Woerden. Daarnaast kunnen wij een kleine vergoeding bieden.

Tijdsbesteding: > 8 uur per week
Soort werk: Educatie, cultuur, creativiteit
Publicatiedatum: di 25 jun 2019

Verloopdatum: do 25 jun 2020

Vacature delen

Over VVV Woerden, in het Kaaspakhuis

Het VVV van Woerden is gevestigd is een volledig gerenoveerd kaaspakhuis aan de Emmakade in Woerden. In de VVV kun je alle toeristische informatie vinden voor Woerden en omgeving. De hotspots, bezienswaardigheden, stadswandelingen, fietsroutes, wandelroutes, vaarroutes, leukste restaurants, mooiste Bed & Breakfasts en meer. De ambassadeurs van Woerden adviseren je graag!

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met VVV Woerden, in het Kaaspakhuis.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden