Stichting Thuishuis Woerden zoekt: AutoMaatje zoekt chauffeurs

Taakomschrijving

De vrijwillige chauffeurs van AutoMaatje Woerden rijden minder mobiele buurtgenoten (vooral ouderen) van A naar B met hun eigen auto tegen een onkostenvergoeding van 0,30 cent per km. Veel ritjes binnen gemeente Woerden maar ook wel buiten Woerden.

Wij vragen

Vrijwillige chauffeurs, met een eigen auto, woonachtig in Gemeente Woerden.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Een kundige en persoonlijke vrijwilligers organisatie met een vrijwilligers coördinator die altijd voor je klaarstaat. Het is zeer flexibel vrijwilligers werk, waarbij de vrijwilliger voorkeur van beschikbaarheid kan aangeven en iedere week zelf kan beslissen hoevaak en wanneer hij/zij iets wil/kan betekenen.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Collectes, post, vervoer
Publicatiedatum: do 16 jan 2020

Verloopdatum: ma 12 apr 2021

Vacature delen

Over Stichting Thuishuis Woerden

De Stichting Thuishuis Woerden zet zich in met opgeleide vrijwilligers voor alleenstaande ouderen die niet alleen willen wonen en/of dreigen te vereenzamen in de vorm van het Thuishuisproject. Het Thuishuisproject bestaat uit twee delen: het THUISBEZOEK, waar we alleenstaande ouderen opzoeken in wijk en buurt om hen over de drempel te verleiden om weer meer te doen! …en daarnaast realiseren wij het THUISHUIS, een kleinschalige woonvorm voor alleenstaande ouderen met een smalle beurs; een soort Studentenhuis voor ouderen!
Het vrijwilligerswerk is gericht op zelf- en samenredzaamheid en om op een gezellige manier samen oud te worden!

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Stichting Thuishuis Woerden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden