Dorpshuis Harmelen zoekt: Vrijwilligers voor de dorpstuin

Taakomschrijving

Wij willen ons team van vrijwilligers van de Dorpstuin graag versterken! We zijn daarom op zoek naar een vrijwilliger die eens per week het gras van de Dorpstuin wil maaien.

Het Dorpshuis bestaat sinds 2016 en is een laagdrempelig huis, voor alle inwoners van
Harmelen van 0-99. Het Dorpshuis is een plek waar iedereen welkom is. Waar inwoners kunnen deelnemen aan activiteiten of zomaar langs kunnen gaan voor gezelligheid en een praatje. In de
gezellige Dorpskeuken kunnen bezoekers terecht voor een kopje koffie en iets lekkers. Inwoners kunnen in het dorpshuis ook terecht voor laagdrempelig contact met de gemeente.
Het Dorpshuis staat daarnaast in verbinding met (kleinere) organisaties, lokale ondernemers en de verenigingen uit Harmelen en omstreken. Door hun betrokkenheid bij activiteiten of door hun
vergaderingen en spreekuren in het Dorpshuis te organiseren, ervaren zij de werking van het huis en kunnen zij, samen met de vrijwilligers en inwoners bijdragen aan de verdere ontwikkeling ervan.

Wij vragen

Heeft u gevoel voor natuur, bloemen, planten en de moestuin en vindt u het leuk om één dagdeel in de dorpstuin het gras te maaien?
Dan zijn wij naar u op zoek!

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Dieren, natuur, milieu
Publicatiedatum: di 28 mei 2019

Verloopdatum: ma 30 dec 2019

Vacature delen

Over Dorpshuis Harmelen

Een ontmoetingsplek voor inwoners van Harmelen

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Dorpshuis Harmelen.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden