Leger des Heils Midden Nederland zoekt: Gezocht hobbyfietsenmaker

Taakomschrijving

Vind jij het leuk om zelf lekker te klussen aan fietsen? Wil jij anderen daarmee een dienst bewijzen? Dan zoeken we jou!
De fietsen die we hebben, kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Op ons terrein staat een fietsenschuur. Hier is allerei gereedschap voor handen. Op ons terrein is veel ruimte en kun je heerlijk je gang gaan. Meestal ben je alleen aan het werk. Maar het kan zo maar zijn dat een bewoner graag even mee helpt. Je bent uiteraard ook hartelijk welkom om bij de koffie en de lunch bij ons aan te schuiven.
Lijkt dit je wat? Neem dan gerust contact met ons op.

Over de Heem:
Aan de rand van Woerden ligt de Heem Veldwijk. Deze locatie is er voor mensen die zich niet staande weten te houden in de maatschappij. De bewoners hebben een lichtverstandelijke beperking, vaak in combinatie met verslaving en/of psychische problemen. Voor alle bewoners geldt dat zij een lange voorgeschiedenis in de hulpverlening hebben en met meerdere instanties te maken hebben. De Heem is er voor bewoners van 18 jaar en ouder, zowel mannen als vrouwen (op dit moment wonen er hoofdzakelijk mannen).

Mogen we jou als vrijwilliger verwelkomen op de Heem?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilma Rozenga via het nummer 06-10192829 of mail naar wilma.rozenga@legerdesheils.nl

Wij vragen

We zoeken iemand die:
• het leuk vindt om aan fietsen te werken en het niet erg vindt om dit alleen te doen.
• grenzen goed kan aangeven
• zich niet snel persoonlijk voelt aangevallen
• een VOG kan afgeven (wordt vergoed)

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Wij bieden:
• trainingen en een Introductiebijeenkomst
• reiskostenvergoeding
• een mooie ervaring

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Onderhoud, klussen, techniek
Publicatiedatum: do 30 jan 2020

Verloopdatum: do 31 dec 2020

Vacature delen

Over Leger des Heils Midden Nederland

Het Leger des Heils Midden Nederland is er voor mensen die kampen met complexe problemen op meerdere gebieden in hun leven. Het Leger des Heils gelooft dat een combinatie van persoonlijke betrokkenheid bij het leven van kwetsbare mensen en professionele hulpverlening een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan een samenleving waarin alle mensen tot hun recht komen.

Vrijwilligers vormen een belangrijke schakel in ons werk. Het werk dat zij doen is van groot belang voor ons als organisatie en onze deelnemers.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Leger des Heils Midden Nederland.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden