Zonnebloem, Afdeling Woerden zoekt: HOOFD AFD. ACTIVITEITEN

Taakomschrijving

Wat doe je? Als Hoofd activiteiten geef je uitvoering aan de organisatie van alle activiteiten die voor de gasten worden gedaan en begeleid je de leden van de activiteiten-commissie die je daarmee behulpzaam zijn. Je bent onderdeel van het bestuur. En denkt mee met het richting geven aan de koers van de vereniging.

Wij vragen

Wie ben je? Het belangrijkste is dat je goed kunt organiseren en samenwerken. Het online uitvoeren van een aantal taken is geen probleem voor je. Je kunt ruimte geven aan kwaliteiten van andere vrijwilligers. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Wat krijg je er voor terug? Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? En gezonder? Je zet je talent in en krijgt er heel veel voor terug. Een goed gevoel, waardering. Natuurlijk krijg je ondersteuning. En je kunt cursussen en workshops volgen. We vergoeden je onkosten en je bent bij ons altijd goed verzekerd. Kom kennismaken! We maken graag kennis met je.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Bestuur, pers, media, PR
Publicatiedatum: wo 13 nov 2019

Verloopdatum: vr 13 nov 2020

Vacature delen

Over Zonnebloem, Afdeling Woerden

Vereniging de Zonnebloem zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking en/of dreigend eenzaamheidsprobleem, door het bezoeken en organiseren van leuke en gezellige activiteiten, die de eenzaamheid kunnen verlichten.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Zonnebloem, Afdeling Woerden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden