Johannes Hospitium Vleuten zoekt: zorgervaring voor met name slaapdiensten (ervaring in de zorg is niet nodig)

Taakomschrijving

Ben je zorgzaam maar ook praktisch ingesteld? Vind je het geen probleem om slaapdiensten te doen? Kom onze verpleegkundigen helpen bij de zorg aan de gasten in het hospitium! Ervaring in de zorg is niet nodig. Bij ons worden ernstig zieke mensen tijdens de laatste fase van hun leven liefdevol en gastvrij verzorgd. Je werkt in wisselende diensten. De zorgvrijwilligers voor slaapdiensten doen per maand circa vier slaapdiensten. De slaapdienst is van 23.00 tot 08.00 uur. Je hebt een eigen slaapkamer met sanitaire voorzieningen tot je beschikking. Je kunt gewoon slapen en wordt alleen door de dienstdoende verpleegkundige gewekt als zij extra handen nodig heeft aan het bed. Je wordt goed ingewerkt en begeleid. Je bent bereid om relevante cursussen en trainingen te volgen en je neemt deel aan de teamoverleggen, twee keer per jaar. Van nieuwe vrijwilligers vragen we in principe een beschikbaarheid van minimaal een jaar. Werken in ons hospitium is zinvol werk in een warme, open en gezellige sfeer. Het inwerken gebeurt overdag.

Wij vragen

Vind je slaapdiensten geen probleem? Kom onze verpleegkundigen helpen bij de zorg aan de gasten in het hospitium! Ervaring in de zorg is niet nodig. De slaapdiensten zijn van 23.00 tot 08.00 uur. We vragen een beschikbaarheid van ongeveer 4 diensten per maand. Een combinatie met dagdiensten is ook mogelijk, b.v. 2 slaapdiensten en 2 dagdiensten per maand.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

zinvol werk in een kleine, gezellige en informele organisatie

Tijdsbesteding: > 8 uur per week
Soort werk: Hulpverlening, verzorging
Publicatiedatum: di 2 apr 2019

Verloopdatum: wo 1 apr 2020

Vacature delen

Over Johannes Hospitium Vleuten

Het Johannes Hospitium geeft zorg aan mensen in hun laatste levensfase.Er wordt warme en liefdevolle zorg gegeven aan onze gasten en hun naasten zodat de gasten op hun eigen persoonlijke manier afscheid kunnen nemen van het leven en hun naasten. De informele en huiselijke sfeer is daarbij belangrijk. Naast de vele vrijwilligers zijn er altijd verpleegkundigen in huis om de goede zorg te waarborgen.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Johannes Hospitium Vleuten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden