Plusbus boodschappen

Wilt u zelf uw boodschappen blijven doen, maar is dat moeilijk omdat u niet meer zo goed vooruit kunt (bijv. omdat u slechtziend of slecht ter been bent)? Is er niemand in uw omgeving die met of voor u boodschappen kan doen? Dan is de Plusbus boodschappendienst een uitkomst.

De boodschappendienst is bedoeld voor inwoners van de kern Woerden en rijdt iedere maandagochtend, maandagmiddag, vrijdagochtend en vrijdagmiddag. Een inklapbare rolstoel of rollator kan mee. Er kunnen maximaal 6 deelnemers per keer mee. Woont u in één van de andere kernen, dan zoeken wij een andere oplossing voor u.

Als u wilt, kunt u wekelijks gebruik maken van de Boodschappendienst, maar minder vaak mag natuurlijk ook.

De vrijwillige telefoniste belt u elke week om te vragen of u mee gaat.

Kosten

U wordt thuis opgehaald en na afloop weer naar huis gebracht. De boodschappen worden gedaan in  winkelcentrum Molenvliet. Naast de Jumbo is daar een slager, kaasboer, bakker, drogist, Kruidvat, Big Bazaar en een dierenwinkel. De kosten voor deze dienst zijn €3,50 per keer (exclusief de kosten voor de boodschappen). Na afloop drinken we met elkaar een (gratis) kopje koffie of thee in de Jumbo.

Briefje meegeven

Lukt het u niet om zelf mee te gaan, dan zorgt u voor een briefje en haalt een vrijwilliger de boodschappen voor u. Dit gebeurt op woensdag.

Contact

Heeft u belangstelling of kent u iemand in uw omgeving die hiervoor in aanmerking komt?
Neem contact op met Hart voor Woerden op telefoonnummer 0348 - 42 11 01 (op werkdagen van 9 tot 12 uur) of per e-mail: info@hartvoorwoerden.nl.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden