Advies op maat

Niet altijd voldoet scholingsaanbod alleen om uw vrijwilligersorganisatie te ondersteunen, hiervoor is het vraagstuk te specifiek of te organisatiegebonden.

U kunt hier ondersteuning in krijgen via de Vrijwilligersacademie middels een advies op maat. Deze adviezen worden verzorgd door maatschappelijk betrokken ondernemers die de vrijwilligers graag willen ondersteunen met hun specifieke kennis en kunde. Hieronder vindt u het huidige aanbod. Mocht u een ander advies willen, neem dan contact op met de Vrijwilligersacademie om uw advies op maat te krijgen.

Aanbod

Juridisch advies door La Gro Advocaten.

U heeft als vrijwilligersorganisaties wellicht mensen in betaalde dienst, waardoor arbeidsrechtelijke vraagstukken (bv ontslag) kunnen spelen, of problemen ten aanzien van (de uitleg of nakoming van) bepaalde contracten, algemene  voorwaarden, vergunningen of huur van de vestigingslocatie etc. Misschien bent u als vrijwilligersorganisatie (zijdelings) betrokken in een lopende juridische procedure en is een second opinion gewenst, of is er sprake van een (juridische) discussie met een andere partij die nog niet bij de rechter onder de aandacht is gebracht. Daarbij kan gedacht worden aan een geschil met een privé- of rechtspersoon, of met een overheidsinstantie, bv de gemeente.  La Gro Advocaten kan u hierin (kosteloos) juridisch advies geven.  Het kantoor is op veel terreinen gespecialiseerd, kijk hiervoor op hun website: www.lagrolaw.nl.

Wilt u van dit aanbod gebruik maken, neem dan contact op met de Vrijwilligersacademie, via e.vossen@hartvoorwoerden.nl of 0348-421101 en vraag naar Ellen Vossen.

Wilt u ook uw specifieke kennis en kunde delen met de vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties? Biedt u scholing aan die u breder bekend wilt maken? Neem dan contact op met de vrijwilligersacademie.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden